Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertészeti áruházak, boltok képes leírás - Kert építés.tlap.hu
részletek »

Kertészeti áruházak, boltok - Kert építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertepites.tlap.hu » Kertészeti áruházak, boltok
Keresés
Találatok száma - 56 db
1000 Szerszám a kerthez

1000 Szerszám a kerthez

Szerszámok a kertben mindig jól jönnek, ha van egy kis ideje biztos szépítgeti a kertjét ehhez viszont nem árt minőségi szerszámokból bevásárolni, ehhez ajánlunk mi megfelelő eszközöket. Látogasson el oldalunkra és nézzen körül a többi kategóriában is! Megtalál még nálunk ezen kívül több ezer terméket, ami kapcsolódik a szerszámokhoz. Csavarhúzóktól a hegesztéstechnikáig.

343 Kft.

343 Kft.

A '343' Kft 1991-ben alakult. Növényvédő szer, műtrágya, vetőmag kereskedelemmel, termeltetéssel és növényvédő szeres göngyölegek begyűjtésével foglalkozó társaság. Működési területünk Heves, Borsod, Szolnok megyék területe. Központi irodánk Egerben találjható, kereskedelmi tevékenységünket innen szervezzük. A Magyarországon jelenlévő hazai és külföldi gyártókkal közvetlen kapcsolatban állunk. 1998-tól bejegyzett integrátorként termékértékesítési szerződéssel is állunk partnereink rendelkezésére.

Abies

Abies

Az Abies Trend Kft. kerttervezéssel, és építéssel, kertrendezéssel, növénytelepítéssel, gyepszőnyeg terítéssel, számítógépes látványtervezéssel, öntözőrendszer tervezéssel,és építéssel, valamint a kerthez kapcsolódó számos tevékenységgel foglalkozik. Sokan gondolják úgy - helyesen, hogy a kertépítést időben el kell kezdeni, ha mielőbb gyönyörködni szeretnénk a végeredményben. De mit is jelent az, hogy: időben? Számtalan megkeresést kapunk tél végén, kora tavasszal (időjárástól függően, február-március), kertépítésre vonatkozóan. A megrendelők kérése, - szinte minden esetben - hogy a munkálatokkal a húsvéti ünnepekre készüljünk el. Sajnos ezek a kérések sok esetben teljesíthetetlenek. De mit lehet tenni, hogy mindez megvalósítható legyen? Az első és legfontosabb az előkészítés mielőbbi megkezdése. A felmérés, tervezés időszaka már előzőleg (ősz végén) elkezdődhet. Ebben az esetben, még a tartós fagyok beállta előtt elvégezhetőek a kertben olyan előkészítő munkák, melyekkel, tavasszal rengeteg időt lehet megtakarítani. Úgy, mint a tereprendezés, talajmozgatás és az esetleges burkolatok elkészítése valamint az öntözőrendszer telepítése.

Aqua-Matic Kft.

Aqua-Matic Kft.

Automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, alkatrészeinek forgalmazása.Száraztengelyű és mélykútszivattyúk, hidrofortartályok, szerelvények, minőségi fűmagok és gyeptrágyák.Hozza el kertjének alaprajzát, Mi megtervezzük és segítünk Önnek a kivitelezésben!

Araucaria

Araucaria

Amit a Kft. kínál: Komplett kerttervezés, -építés, -fenntartás,t elektisztítás,tereprendezés, talajcsere, javítás, termőföldpótlás, szabadtéri burkolatok készítése (gépkocsibeálló, terasz, kerti út stb.), támfalak építése (kő, fa, beton), füvesítés, gyepszellőztetés, gyeptégla terítés, sziklakertek, szikladíszek kialakítása egyedi megjelenéssel, növénytelepítés egynyáriaktól a koros fákig, növénybiztosítással, eredési garanciával, automata öntözőrendszerek tervezése és telepítése természetes (kút, ciszterna) vagy hálózati vízforrásra, kerti tavak, csobogók kialakítása látványelemekkel, növénytelepítéssel, komplett gépészettel, kertfenntartás, -ápolás alkalmilag vagy szerződéssel hosszútávra.

Hirdetés
Átriókert

Átriókert

Széles választékban kínálunk kerti műkő szökőkutakat, álló kutakat, csobogókat, vázákat, virágtartókat, szobrokat, állatfigurákat, kerti grilleket és szalonnasütőket és számos dekorációs kiegészítőt, fali díszeket, járólapokat, támfalelemeket, mindent, amivel kertjét díszítheti. Minőségi alapanyagból készülnek termékeink, illetve több féle színben rendelhetők, teljes mértékben ellenállnak az időjárás viszontagságainak, fagyállóak. A műkő termékeken kívül cégünk fa kiülők, játékok gyártásával is foglalkozik. Nádtetős és zsindelytetős kiülőink, sörpadjaink, filagóriáink több formában és méretben készülnek. A gyerekekről sem feledkeztünk meg, nagy választékban készítünk csúszdatornyokat, hintákat, mászókákat. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, ezen kívül honlapunkon folyamatos akciókat kínálunk kedves vevőinknek. Termékeink hosszú élettartamára garancia,hogy jó minőségű fa anyagot, valamint gombaölő szert és UV sugárzás ellen védő festéket használunk.

Automata Öntözési webáruház Toro, hunter, rain bird irritrol

Automata Öntözési webáruház Toro, hunter, rain bird irritrol

Vállalkozásunk gondolata 1998-ban fogalmazódott meg, mivel hasonló helyzetben voltunk, mint most Ön. Családi házat építettünk és a kertünk megépítését megpróbáltuk magunk kivitelezni. Hamarosan rá kellett jönnünk, hogy ez nem is olyan egyszerű. ("ide-oda teszek egy-egy szórófejet, a fákat meg csak el kell ültetni"). A kert fejlődése közben került sor arra, hogy a különböző fák illetve szórófejek rossz helyre kerültek, ennek következtében nagyjából ismét azt a csatateret láttuk házunk körül, mint az építkezés menete alatt. Innen származott az ötlet, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik még, ha maguk is akarják kivitelezni az öntözést vagy a kertépítést, akkor is tudjanak kitől tanácsot, segítséget és biztatást kapni. Vállalkozásunk kezdetekben csak öntözéstechnikával foglalkozott. A Magyarországon ismert és elterjedt márkák megismerése után (toro, hunter, rain bird,nelson, rain, Irritrol) a két vezető márkánál az ismereteinket addig bővítettük, míg ezt oklevél formájában is fel tudjuk mutatni. A folyamatos megkeresés és kéréseknek köszönhetően bővítettük a vállalkozásunkat kezdetben a tóépítésre, kertrendezés, kert tervezés és a központi porszívó telepítésére.

Automata Öntözőrendszer

Automata Öntözőrendszer

Üde, szép, zöld kert? Öntözés időzítve, automatikusan? Igen, automata öntözőrendszerrel mindez lehetséges. Nincs órákig tartó esti, fáradtságos locsolás, nincsenek kiszáradt növények. A szakszerűen megtervezett és kivitelezett öntözővel minden növény annyi vizet kap amennyire szüksége van és akkor amikor szüksége van rá. Küldetésünknek tekintjük, hogy minden vásárlónk számára a neki legmegfelelőbb megoldást és a helyszín adottságait figyelembe véve ajánljuk öntözőrendszert szeretne vásárolni. hogy csak a legjobb minőségű, a legmodernebb, a legmegbízhatóbb működésű termékeket, nyújtsuk Önnek ill. termékeink gazdaságosak, kényelmesek, megbízhatóak legyenek.

Beton díszburkolatok, színes térkövek, szegélyek, járólapok

Beton díszburkolatok, színes térkövek, szegélyek, járólapok

Térkő, térburkolat, beton térkő, burkolat, járdalap, járdaszegély, útszegélykő, szegélykő, támfal elem, grillező, gyeprács, beton folyóka, tömblépcső közvetlen a gyártótól. Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban. A Kovi-Kő térkövek és járólapok nagy szilárdságúak, kopásállók. Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel. Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín -és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járólapok felületképzése: sima vagy mosott. A térkövek és sima felületű járólapok szürke, barna, vörös, beige, zöld, fekete, őszilomb, a mosott felületű járólapok kavics, fehér mészkő, fehér-vörös és vörös színben kaphatók. Mind a beton térkő, mind a járólap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

Hirdetés
DíszKertem

DíszKertem

Az oldalon online rendelést is leadhatunk, a választék bőséges, megtalálhatóak kerti kutak, szökőkutak, szobrok, lámpák, növények. A Pest megyei cég az internetes vásárláson kívül a hagyományos vásárlási szokások szeretőinek is kedvez Leeányváron.

Dísznövény webáruház

Dísznövény webáruház

Cégünk Magyarország első botanikai csomagküldő szolgálataként e számos különlegesség (bambusz, díszfű, pálma, évelő, pozsgás, fenyő, díszfa, díszcserje, gyümölcs) folyamatosan bővülő választékával áll a Kedves Vásárlók rendelkezésére. E ritkaságok sok esetben tűrőképesebbek közismert dísznövényeinkhez képest! Növényválasztékunk kialakításánál a hazai honosítási tapasztalatokat is figyelembe vettük, s erre a jövőben is nagy hangsúlyt fektetünk!

Egyedi szennyvíztisztító berendezések | Kontakt-R Kft.

Egyedi szennyvíztisztító berendezések | Kontakt-R Kft.

A Kontakt-R Kft családi vállalkozás szolgáltatásai közé tartozik a szennyvíztisztító berendezések telepítése. A profi esővíz-hasznosítás vagy esővízgyűjtés valamint a szennyvízelhelyezés és kezelés - a földben elhelyezett megfelelő tartályon alapul. Több gyártó csúcsminőségű műanyag öntvény vagy fújt tartályát kínáljuk. Minden berendezés alapja az egy anyagból, hegesztés nélkül készített rotációs technológiával vagy fújt tartályrendszer. (típuskínálat nem teljes, egészen 200LE-ig / rendszerre kérhet tőlünk ajánlatot). A kibocsátási értékek alapján ajánlott felhasználásoknál figyelembe vettük a hazai irányelveket is.

Építőanyag rendelés: térkövek

Építőanyag rendelés: térkövek

Építőanyag webáruházunkban kéményrendszerek, tetőcserepek - Tondach, Bramac, Mediterrán, Leier - térkövek, nemesvakolatok és cement közül rendelhet. Építőanyag rendelés - Natura Plus Toscana tetőcserép, Standard színek Szilikát nemesvakolat fehér 30kg Duotop nemesvakolat I.színcsoport 30kg SR 14 kéményrendszer LK 20 kéményrendszer. Állítsa össze és rendelje meg egyszerűen egyedi személyre szabott kéményét a kéményválasztónk segítségével!

Esővízgyűjtő rendszerek, tartályok, szennyvíztiszítók | Kontakt-R Kft.

Esővízgyűjtő rendszerek, tartályok, szennyvíztiszítók | Kontakt-R Kft.

A Kontakt-R Kft családi vállalkozásként működik már 1994 óta, majd 2003-ban váltottunk a környezettechnológiák felé. Kezdetben, az országban elsők között, speciálisan esővízgyűjtő rendszerekkel, majd 2006-tól szennyvízkezelő berendezésekkel bővítettük palettánkat. Minden komolyabb gyártóval kapcsolatban vagyunk és próbáljuk folyamatosan tágítani látókörünket az új innovációk felé. 2008 óta foglalkozunk komolyabban háztartási komposztálókkal, amit főleg EU-s projekteken keresztül juttatunk el az erre nyitott és összefogásra hajlandó településekre ? érdeklődőkhöz! 2009 óta működik webshopunk is, melyet szívesen fogadtak távoli érdeklődőink, tisztelt vevőink. Szolgáltatásaink: esővízgyűjtő rendszerek családi házakhoz, esővízgyűjtő berendezéseket közületekhez, zárt szennyvíztartályokat, házi szennyvíztisztítókat, kizárólag esővízzel ellátott hétvégi- és présházakat, ipari vízvisszaforgató rendszereket, veszélyes anyag tárolókat (duplafalu), webshop

Eurogreen Tiszafa

Eurogreen Tiszafa

Az EUROGREEN - Tiszafa Kft. 1992- ben alakult, s főbb tevékenységeink közé saját termesztésű gyepszőnyeg előállítás és értékesítés illetve nagy füves területek mint labdarúgó - és golfpályák építése, felújítása és rekonstrukciós munkái tartoznak. Kiegészítő tevékenységként kert- és parképítést és fenntartási munkákat is végzünk. Cégünk a 15 éves múltra visszatekintő sportgyepekre szakosodott és Európa több országában jelenlévő német Eurogreen csoport tagja és magyarországi képviselője. Ha sportcélú gyepfelületek illetve zöldfelületek építéséről vagy ápolásáról van szó, az EUROGREEN egy testreszabott és tartós megoldást kínál. 'Gyepápolási rendszerben' jelszó alatt végzett szolgáltatásainkhoz nem csak a regenerációs szakemberek által végzett munkák, hanem a forgalmazott legmagasabb minőségű Eurogreen termékskála is hozzátartozik.

Full-Építő Kft. - Burkolás

Full-Építő Kft. - Burkolás

Térburkolat lerakáshoz keres céget? Válassza a térkő gyártásra szakosodott Full-Építő Kft. minőségi szolgáltatásait! Vállaljuk épületek, intézmények teljes körű átépítését, díszburkolatokat, lábazati köveket, díszítőelemeket lerakását közel a gyártási árakhoz. Cégünk profiljába tartozik térkő, kerti tipegő, lábazati burkolás, fa hatású burkolat, kerti kövek lerakása! Látogasson el honlapunkra, ahol megtalálja referencia munkáinkat, valamint további információkat talál a burkolási termékeinkről és árainkról! Keressen meg minket árajánlat kérésével, ötleteivel a megadott elérhetőségeken, ahol magasan szakképzett kollégáink nyújtanak Önnek segítséget!

Futura - Rozsdamentes korlát

Futura - Rozsdamentes korlát

Rozsdamentes korlátok és fémszerkezetek gyártása egyedi tervek alapján Budaörsön az Arany János utcában a Futura Fém Stúdió cégénél. Vállalkozásunk már több, mint 18 éve fut, korábban csupán rézbútorok gyártásával foglalkoztunk, azonban mára már a standard, vagy a rozsdamentes korlátok gyártását tartjuk cégünk fő profiljának.

Tuti menü